دپارتمان های یاریگر
ما که هستیم؟
تیم یاریگر از متخصصان روانشناسی بالینی و سلامت تشکیل شده است که دارای تجربیات گسترد ه ای در زمینه درمان مشکلات فردی است. با گذراندن دوره های درمان شما میتوانید زندگی متفاوتی را تجربه کنید و با درک و پذیرش خود و تجربیاتتان، بهترین دوست خود باشید. حرفه ما یاریگری است.
ما در این دپارتمان به شما کمک میکنیم تا بتوانید بر مشکلات خود روبرو شوید و آنها را درمان کنید.
چرا انتخاب ما به نفع شماست؟
ما در این دپارتمان بالاترین سطح خدمات روانشناختی را به مراجعان خود ارایه میدهیم
- متخصصان ما سالها تجربه دارند
- در ارایه خدمات خود منعطف هستیم.
- درمان ما مبتنی بر رویکردهای تایید شده بر اساس پژوهش است.
- مشاوره اولیه و تستهای تشخیصی ما رایگان است.
- تمام اقدامات دپارتمان بر اساس اصل رازداری ، محرمانه است.
- ما شما را با مشکلاتتان تنها نمیگذاریم
در شروع درمان چه انتظاراتی میتوانم داشته باشم؟
جلسه ابتدایی، جلسه ارزیابی است که حداقل ۲-۳ ساعت زمان میبرد. پرسشنامه و فرمهایی وجود دارد که باید پاسخ داده شود. سپس یک مصاحبه ی ارزیابی بالینی توسط یکی از روانشناسان یاریگر انجام میشود و در این مرحله مشخص میشود که آیا شما به روانپزشک نیاز دارید یا خیر. در صورتی که شما به روانپزشک نیاز داشته باشید ارجاع داده میشوید و اگر به شرکت در جلسات درمان علاقه مند باشید برنامه جلسات درمانی شما توسط روانشناستان تنظیم میشود.
مدت زمان لیست انتظار
مدت زمان انتظار متفاوت است و به عواملی مختلفی بستگی دارد در حال حاضر بین 7 تا 14 روز است.
آیا به منبع ارجاع نیاز دارم؟
شما میتوانید خودتان مراجعه کنید یا از طرف مراکز سلامت، دانشگاهی و قضایی به ما ارجاع داده شوید. در صورتی که ارجاع داده شده اید لطفا در زمان مراجعه برگه ارجاع را به همراه داشته باشید
ما یاریگریم
سرطان و بیماری های مزمن
ما که هستیم؟
سرطان علاوه بر جسم، بر وضعیت روانشناختی و کیفیت زندگی افراد مبتلا تاثیر می گذارد. لازم است بدانیم که یافته های علمی نشان می دهند کمک گرفتن از روانشناسان متخصص می تواند سیستم ایمنی را تقویت کرده، تاثیر شیمی درمانی و پرتودرمانی را افزایش داده و نیز بر روی کیفیت زندگی افراد مبتلا تاثیر بگذارد.
با توجه به اهمیت این مداخلات، دپارتمان روانشناسی سرطان، در تاریخ ۱۳ بهمن ۱۳۹۶، در مرکز مشاوره یاریگر با هدف خدمت رسانی به افراد مبتلا به سرطان و مراقبین آنها با حضور متخصصین روانشناسی سرطان و طب روان تنی دایر شد.
این دپارتمان زیر نظر دکتر فرح لطفی کاشانی، دکتری روانشناسی تخصصی، فوق تخصص روان درمانی و طب روان تنی، و استاد دانشگاه اداره می شود.
ما مطابق با پژوهش های علمی معتقدیم، مداخلات روانشناختی موجب تقویت سیستم ایمنی، و پاسخ دهی بهتر به درمان عزیزان مبتلا می شود.
خدمات درمانی یاریگر:
1. مدیریت عوارض ناشی از درمان مانند تهوع و خستگی مفرط
2. مدیریت درد
3. کاهش افسردگی، اضطراب، خشم و احساس گناه
4. درمان مشکلات جنسی
5. زوج درمانی و بهبود روابط زناشویی
6. آموزش و مشاوره مخصوص مراقبین
7. خانواده درمانی
8. آموزش زندگی در لحظه حال
9. افزایش کیفیت زندگی
10. ارائه کتابچه های آموزشی
روانشناسان ما می توانند با استفاده از مشاوره فردی، گروهی و از طریق کاهش استرس، ترس، احساس افسردگی، رفع مشکلات مربوط به روابط جنسی و در نتیجه افزایش کیفیت زندگی، موجب تقویت سیستم ایمنی، پاسخ دهی بهتر به درمان و افزایش طول عمر بیمار شوند.
بر همین اساس کلینیک یاریگر به برگزاری گروه درمانی در حیطه های ذیل اقدام نموده است که با استقبال عزیزان مبتلا همراه بوده است:
1. درمان مشکلات جنسی بیماران مبتلا به سرطان
2. شیوه های کاهش استرس
3. ارائه راهکارهای مناسب برای مراقبین مبتلا به سرطان
مرکز مشاوره یاریگر، زیر نظر اساتید دانشگاه (متخصصین روانشناس)، با ارائه خدمات روان شناختی در قالب مشاوره فردی، گروهی، تلفنی، و مکاتبه ای (ارسال پیام در تلگرام و اینستاگرام) آماده خدمت رسانی است. در این سایت نیز، به آگاهی افزایی و آموزش مهارت های روانشناختی در رابطه با این بیماری پرداخته خواهد شد.
- اجرای انواع تستهای مربوط به شخصیت، اختلالات و مشکلات روان شناختی، هوش و استعداد یابی
- بازی درمانی
- تفسیر نقاشی کودکان
- تشخیص و درمان پرخاشگری، بیش فعالی، لکنت، روابط بین فردی، ترس و اضطراب، شب ادراری، تیک، اضطراب، وسواس کودکان، مشکلات جنسی کودکان، لجبازی، کمرویی،گوشه گیری و .....
- برگزاری کلاسهای آموزشی گروهی مثل مهارتهای زندگی کودکان، افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس، تربیت جنسی کودکان، ....
- قصه درمانی
- نوروفیدبک
- کاهش مشکلات طلاق بر کودکان
- کاهش مشکلات تک والدی
ما که هستیم؟
دپارتمان جنسی بخشی از کلینیک تخصصی اختلالات جنسی زیر نظر سازمان بهزیستی کشور است. این دپارتمان از روانشناسانی تشکیل شده که زیر نظر دکتر شهرام وزیری دوره های آموزشی خود را گذرانده اند در زمینه درمان مشکلات مهارت لازم را کسب کرده اند.
خدمات درمانی دپارتمان جنسی
در این دپارتمان به نگرانی های افراد یا زوجها در زمینه های کژکاری های جنسی، تاخیر انزال، اختلال نعوظی، اختلال ارگاسمی در زن، میل/ برانگیختگی جنسی، اختلال درد/ دخول تناسلی-لگنی، اختلال میل جنسی کمکار در مرد، انزال زودرس، و سایر کژکاری هایی جنسی ناشی از مصرف مواد پاسخ داده میشود.
همچنین متخصصان یاریگر برای افرادی که دچار ملال جنسیتی هستند یعنی آن دسته از افرادی که دچار ناهمخوانی بین جنسیت تعیین شده با جنسیت تجربه شده هستند؛ خدمات حمایتی، آموزشی و درمانی ( با هدف افزایش کیفیت زندگی، بهزیستی و رشد شخصی) و ارزیابیهای لازم برای ارجاع به پزشکی قانونی و سایر فرآیندهای پزشکی مورد نیاز ارایه میدهد
طبقه ی دیگر از اختلالاتی که در این کلینیک متخصصان به درمان آن اقدام میکنند اختلالات پارافیلیا جنسی است. از جمله ی این اختلالات تماشاگری جنسی( مخفیانه زیرنظر گرفتن فعالیتهای خصوصی دیگران)، عورت نمایی ( نمایش دادن اندامهای تناسلی) اختلال مالش دوستی( لمس کردن یا مالیدن فرد ناراضی) ، اختلال مازوخیسم جنسی ( تحمیل کردن تحقیر، بندگی یا رنج کشیدن)، اختلال بچه بازی (تمرکز جنسی بر کودکان)، اختلال یادگارپرستی ( استفاده از اشیای بیجان یا تمرکز داشتن بسیار ویژه بر اندام غیرتناسلی) و اختلال مبدل پوشی جنسی ( پرداختن به مبدل پوشی که از لحاظ جنسی برانگیزنده است) است.
چه نوع خدمات درمانی در این دپارتمان ارایه میشود؟
خدمات درمانی که در این کلینیک ارایه میشود براساس درمان یکپارچه نگر است؛ نوعی از رواندرمانی است که بر رفتار جنسی و رابطه جنسی شما تاثیر میگذارد، متمرکز میشود. این درمان به شما در مدیریت زندگی جنسی خود کمک میکند. مراجعان در طول درمان و در بین جلسات درمانی یک مشارکت کننده فعال اند و در بین جلسات تکالیفی ارایه میشود تا مراجعان مهارت های آموخته شده را تمرین کنند. تمرکز جلسات درمانی بر روی اهداف درمانی شماست. طول مدت جلسات درمانی بین 8-16 جلسه میباشد.
در شروع درمان چه انتظاراتی میتوانم داشته باشم؟
جلسه ابتدایی، جلسه ارزیابی است که حداقل 2-3 ساعت زمان میبرد. پرسشنامه و فرم هایی وجود دارد که باید پاسخ داده شود. سپس یک مصاحبه ی ارزیابی بالینی توسط یکی از روانشناسان یاریگر انجام میشود و در این مرحله مشخص میشود که آیا شما به سکس تراپیست نیاز دارید یا خیر. در صورتی که شما به سکس تراپی نیاز داشته باشید و به شرکت در جلسات درمان علاقه مند باشید برنامه جلسات درمانی شما توسط آقای دکتر شهرام وزیری تنظیم میشود.
مدت زمان لیست انتظار
مدت زمان انتظار متفاوت است و به عواملی مختلفی بستگی دارد در حال حاضر بین 2 تا 4 هفته است.
آیا به منبع ارجاع نیاز دارم؟
شما میتوانید خودتان مراجعه کنید یا از طرف مراکز سلامت، دانشگاهی و قضایی به ما ارجاع داده شوید. در صورتی که ارجاع داده شده اید لطفا در زمان مراجعه برگه ارجاع را به همراه داشته باشید